Miért vagyok ilyen vékony?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, kb. 164 cm és 44 kg. Eléggé vékonynak tartom magam, és ez így télen nem is zavar, mert nem látszik. Hosszúnadrágba szeretek a legjobban lenni. De nyáron ez zavaró.. Imádnék rövidnadrágot hordani, de emiatt nem szeretem, mert csúnya, GEBE lábaim vannak. És mivel fehér is vagyok, úgy nézek ki mint egy anorexiás. :( Anya is ilyen volt, szóval genetika. Nem lehetne valamit tenni, hogy ha kicsit de hízzak? Csak pár kilót. :S2012. ápr. 30. 16:29
1/7 anonim válasza:
Miket szoktál enni, mennyit? A családtagok milyen alkatúak?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam túl sokat enni, de egyszerűen azért mert nem fér több belém. Amúgy szoktam enni szinte mindent, zöldséget/gyümölcsöt ritkán, de ezen próbálok változtatni. Apukám hízásra hajlamos, ahogy anya is, de amikor ő ennyi idős volt mint én, ugyan ilyen alkatú volt, és ő még sokat is evett. Sőt, még vékonyabb is volt, szóval tőle örököltem.
2012. ápr. 30. 16:38
3/7 anonim válasza:
tudod egy kicsit irigyellek.... :-)
ha jobban éreznéd magad egy kis plusszal, de nem megy, akkor keress fel egy szakembert... abból baj nem lehet. :-)
4/7 anonim válasza:
Hát akkor valószínűleg a genetika az oka, ilyen alkatot örököltél. Persze, apám is vékony volt mindig, 40 éves kora után elkezdett hízni, a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere, és híznak az emberek általában. Én is vékony vagyok, nehezen hízó típus, tavaly óta mégis sikerült 6-7 kg-t híznom. Elkezdtem több fehérjét és szénhidrátot enni. Persze edzek is mellé, h sportos legyek. De előtte is edzettem. szóval nem fogsz hízni, ha nem változtatsz a táplálkozási szokásaidon.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát majd tervezem hogy elmegyek szoliba is, meg majd minden nap egy kis edzés + 1 héten 1x-2x futni is, remélem attól kicsit izmosodok és jobb lesz. :)
2012. ápr. 30. 16:59
6/7 anonim válasza:
Jaj ne. Most írtam le vkinek,h ne akarjon már futással, biciklizéssel hízni, ha futni kezdesz, akkor csak fogyni fogsz. Futás mellett akkor híznál, ha kb- 2-3x annyi kaját ennél.
7/7 A kérdező kommentje:
Fogyni? Mert pont hogy izmosodik, nem? Comb, fenék, vádli..
2012. ápr. 30. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!