Ez mitől van és hogyan lehet eltávolítani? GYORS SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM (Bővebb lent)
Figyelt kérdés
Nem olyan rég, a fejbőrömön volt egy pattanás, amit sajnos elkapartam. A helyén most fehér -szerintem- korpa felhalmozódás van, és egyre nagyobb területre terjed, és viszket. Ha leszedem a tetejét akkor utána ugyanúgy visszajön, és fás. Mit tehetek ez ellen?2012. ápr. 30. 13:48
1/4 anonim válasza:
NEm vagy stresszes? Allergias nem vagy? Suru a hajad?
2/4 anonim válasza:
nem tudom mi ez de régen nekem is volt egy -két hónapíg és utána elmúlt , ne kapard és menj vele orvoshoz, nem súlyos
3/4 lencsés fanni válasza:
biopatikába,herbáriába lehet kapni gyógynövényes samponokat.a naturlande-nak vannak a legjobbak próbáld ki :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sűrű a hajam, és sajnos stresszes is vagyok. Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2012. ápr. 30. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!