Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A biciklizés mennyire hasznos?

A biciklizés mennyire hasznos?

Figyelt kérdés

Szeretnék a nyárra pár kg-tól megszabadulni, de sajnos nem igazán jó a térdem, ezért a futás nem javasolta a dokim. Így döntöttem a bicaj mellett. Szerintetek mennyit kéne tekernem, hogy használjon is valamit?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2012. ápr. 29. 02:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Én annyira nem vagyok képben abban hogy mennyit, de az biztos, hogy a rendszerességnek nagy szerepe van, és annak hogy mennyi kalóriát adsz le, vagy viszel be.
2012. ápr. 29. 03:41
 2/2 anonim válasza:
Egy tipp: Ha fogyni akarsz, könnyű fokozatban tekerj gyorsan. Ha kifejezetten izmosodni, akkor pedig minél nehezebb fokozatban, szintén gyorsan. Hogy mennyit kell tekerni? Azt Te érzed majd tereptől, adottságtól, bringától függően. Amikor már nem bírod, akkor még húzz rá egy kicsit! Nekem ez eleinte 60km volt, manapság már 180km is lehet. Nyilván ezt letekerni nincs ideje az embernek, szinte csak nyaraláskor. Ezért javaslom a hegyes - dombos terepet, itt hamarabb érsz el eredményt. Pihenésképp pedig kiváló lehetőség legurulni a leküzdött emelkedőkön. :)
2012. ápr. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!