Ez hatással van az idegrendszeremre?
Figyelt kérdés
kb már 3 éve koromban számítógépet kaptam és öldöklös véres játékokkal játszotta, kb egész kiskoromba sírvakeltem fel este hogy zombikrol álmodtak akik megölnek, na és az a lényeg hogy most 14 éves vagyok és 10 éve pislogok tikkel a szemem de folyamatosan de voltam szemészeten és jó a szemem. De kb 2 ével ezelött bekerültem a korházba mellkasi fájdalommal, fulladás, ugató köhögés, asthmát állapítottak meg de közbe kitűnöek a légzésfunkcióim. A mellkasi gyakorta fáj például most is és mindig rámtör a nehézlégzés pánikolok fulladok és folyamatosan pislogok és több rossz szokásom van. Van hogy rászokok a grimaszolásra és rángatom a fejem vagy a kezem stb. És ezekröl nemtudok leállni. A légzés köhögése és mellkasi problémámmal voltam mindenhol ahol csak lehetett de semmit se találnak aztmondták sok helyen hogy idegi,stressz na és azt szeretném kérdezni hogy kiskoromba ilyen durva játékokkal játszottam ez lehet e az okozója a folyamatos kényszercselekvéseimhez a pislogáshoz a fulladáshoz és a mellkasi fájdalmakhoz2012. ápr. 28. 19:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem feltétlenül fordulj pszichológushoz, vele ezt meg tudod beszélni! Ő sec perc alatt megállapítja, hogy vajon emiatt van-e... Elképzelhető, hogy hatással volt rád, főleg ha még rémálmaid is voltak...
2/2 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem mondani voltam pszichológusnál tavaly és aztmondta teljesen normális vagyok
2012. ápr. 29. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!