Megcsinálják így a mellnagyobbítást?
20 éves vagyok, 160cm és 45kg.
A vékonyságom ellenére megcsinálják a műtétet? (Magánkórházban.)
Otthon szerintetek észreveszik majd? /Titokban csináltatom, mert szüleim nem engedik..
Egy mellnagyobbító műtét magánkórházban cirka 800 ezertől indul, határ a csillagos ég.
Igen, szerintem észreveszik, ha ennyi pénz eltűnik a kasszából.
Ha eleget fizetsz, olyanra szabdal a doki, amilyenre akarod, jó példa erre sok celeb, akinek épp eszű szakember már az első műtétet se javasolta volna, nem hogy a hatodikat.
attól függ, hogy mekkora lesz az implantátum. ha dinnye nagyságú, akkor észreveszik, de ha természetes hatású lesz, akkor nem valószínű.
a műtét nem attól függ, hogy hány kiló vagy, hanem ,hogy milyenek a labor meg egyéb vizsgálatok eredménye.
Ha nem 45 kg lennél a 160 centidhez, nem kéne szilikonmell: lenne sajátod.
Biztosan észre fogják venni a dudákat, mert te azért csináltatod, hogy vastag pulóverekkel takargasd, első hónap végén már kint fog fityegni a kirakatban.
Gondolom, barátnőid előtt is titokban fogod tartani, hogy ők se kottyintsák el az ősöknek.
Egyébként én se értem, hogy lehet egy ilyen drága műtétet, meg a hetekig tartó lábadozást titokban tartani.
Ha meg már megcsinálták, akkor úgyis mindegy, kikaparni nem fogják a szüleid.
Mit veszíthetsz?
Legfeljebb berágnak, kidobnak otthonról, hogy akkor tartsd le magad, és azt csinálsz amit akarsz, és rámegy az egészséged.
Hja, és a mellműtétet 5 évente meg kell ismételni. Ennyi idő alatt lógni kezd a mell a súlytól, elhasználódik az implantátum, stb.
Nem nagyon hirdetik a plasztikai sebészek, de egy ilyen tőgykitömés nem tart örökké.
Egybol nekiestek szegeny kerdezonek. Szerintem O csakis egeszsegugyi szempontbol tette fel a kerdeset, hogy az alacsony sulya miatt megmuttetheti-e magat.
Amugy valoszinu titkolni nem fogod tudni, hiszen egy mutet miatt eleve par napot korhazban is kell toltened, mit mondasz hova mesz? A legtisztabb az lenne, ha megis megprobalnad szuleiddel megbeszelni. Felnott vagy mar, ha neked ez kell a boldogsagodhoz, ettol erezned magad jol, akkor ugyis el fogod egyszer vegeztetni. Van aki autot vesz, van aki utazik, van aki plasztikaztat. Na bumm.
Sok szerencset a tovabbiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!