Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megcsinálják így a mellnagyobb...

Megcsinálják így a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, 160cm és 45kg.

A vékonyságom ellenére megcsinálják a műtétet? (Magánkórházban.)

Otthon szerintetek észreveszik majd? /Titokban csináltatom, mert szüleim nem engedik..

2012. ápr. 28. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy mellnagyobbító műtét magánkórházban cirka 800 ezertől indul, határ a csillagos ég.

Igen, szerintem észreveszik, ha ennyi pénz eltűnik a kasszából.

Ha eleget fizetsz, olyanra szabdal a doki, amilyenre akarod, jó példa erre sok celeb, akinek épp eszű szakember már az első műtétet se javasolta volna, nem hogy a hatodikat.

2012. ápr. 28. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, ha hazamész dagadó nagy mellekkel, nem fogják észrevenni?... és azt sem, hogy hetekig kötésben jársz? Ne legyél már ennyire naiv. Egyébként megcsinálják, jó pénzért.
2012. ápr. 28. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy mekkora lesz az implantátum. ha dinnye nagyságú, akkor észreveszik, de ha természetes hatású lesz, akkor nem valószínű.

a műtét nem attól függ, hogy hány kiló vagy, hanem ,hogy milyenek a labor meg egyéb vizsgálatok eredménye.

2012. ápr. 28. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem 45 kg lennél a 160 centidhez, nem kéne szilikonmell: lenne sajátod.

Biztosan észre fogják venni a dudákat, mert te azért csináltatod, hogy vastag pulóverekkel takargasd, első hónap végén már kint fog fityegni a kirakatban.

Gondolom, barátnőid előtt is titokban fogod tartani, hogy ők se kottyintsák el az ősöknek.

Egyébként én se értem, hogy lehet egy ilyen drága műtétet, meg a hetekig tartó lábadozást titokban tartani.

Ha meg már megcsinálták, akkor úgyis mindegy, kikaparni nem fogják a szüleid.

Mit veszíthetsz?

Legfeljebb berágnak, kidobnak otthonról, hogy akkor tartsd le magad, és azt csinálsz amit akarsz, és rámegy az egészséged.

Hja, és a mellműtétet 5 évente meg kell ismételni. Ennyi idő alatt lógni kezd a mell a súlytól, elhasználódik az implantátum, stb.

Nem nagyon hirdetik a plasztikai sebészek, de egy ilyen tőgykitömés nem tart örökké.

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 28. 08:47
 5/8 A kérdező kommentje:
látom savanyú a szőlő...
2012. ápr. 28. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Elvileg megcsinálják, gyakorlatilag nem ajánlom. Nagyon drága, 5 évente meg kell ismételni (ismét pénzért), mert az implantátum elhasználódik, és kizárt dolog, hogy otthon nem veszik észre. Műtét után nagyon fog fájni, kötést kell viselned, kímélni magad, nincs az az ember, aki ne szúrná ki, pláne ha egy fedél alatt éltek.
2012. ápr. 28. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
itt nem arról van szó, hogy savanyú-e a szőlő, vagy nem. én téged csak sajnálni tudlak,hogy nem tudod magad elfogadni és ehhez kell folyamodnod, hogy legyen melled. én 20 évesen 155 cm 48 kg vagyok és 70D-s melltartót hordok.
2012. ápr. 28. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Egybol nekiestek szegeny kerdezonek. Szerintem O csakis egeszsegugyi szempontbol tette fel a kerdeset, hogy az alacsony sulya miatt megmuttetheti-e magat.

Amugy valoszinu titkolni nem fogod tudni, hiszen egy mutet miatt eleve par napot korhazban is kell toltened, mit mondasz hova mesz? A legtisztabb az lenne, ha megis megprobalnad szuleiddel megbeszelni. Felnott vagy mar, ha neked ez kell a boldogsagodhoz, ettol erezned magad jol, akkor ugyis el fogod egyszer vegeztetni. Van aki autot vesz, van aki utazik, van aki plasztikaztat. Na bumm.

Sok szerencset a tovabbiakhoz.

2012. ápr. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!