Torokfájás csillapítás?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a torkom,de tegnap még nem foglalkoztam vele.Viszont már este aludni nem tudtam úgy fájt.Hétfőn tudok orvoshoz menni plusz amíg hat a gyógyszer az sok idő.Nem tudnátok valami házi gyógymódot?A googlebe már néztem párat de hátha tudtok ti is valami jót.2012. ápr. 28. 07:14
1/2 anonim válasza:
Zsálya tea! reggel, és este 1-1 csészényi. Nem szabad belőle sokat inni, mert erős tea, de gargarizálni, gargarizálhatsz vele óránként. Kakukkfű tea. Erős íze miatt hatásos. Köhögés esetén is nagyon jó. Ha nem akarod meginni, gargarizálj vele. Egyél mézet, de utána legalább egy fél órán keresztül ne igyál semmit, hogy rajta tudjon maradni a nyálkahártyádon.Almaecetes vízzel, vagy sós vízzel is gargarizálhatsz. Egyél sok fokhagymát. Ha nagykorú vagy, ihatsz mézes pálinkát is, az is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!