Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » HA sanaxot összemorzsolom és...

HA sanaxot összemorzsolom és orron keresztül felszívom gyorsabban hat, mint ha csak lenyelném?

Figyelt kérdés
Azért gondolom , mert nyálkahtyán gyorsabban felszívódik. Tudom , hogy nagyon egészségetelen és tökre teszi az orr nyálkahártyát, de amikor nincs időm végig várni azt a 30 percet mire elkezd hatni, inkább felszippantanám.
2009. jún. 22. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ne akadj ki.itt csak azt nem értjük hogy mi az hogy nincs időd kivárni???akkor ne vedd be.ha meg beveszed akkor milyen szerepet játszik itt az idő?hatni fog így is,úgy is.és butaság amit kérdeztél meg biológiailag nem elfogadott.amúgy én is elvesztettem a családtagjaimat egy nap.nem hármat,hanem négyet.igaz 8 éve már.de tudom nem a gyógyszer fog segíteni.most még úgy érzed,de hidd el igazam van.csak az idő segít.kösd le magad,menj társaságba.ne gondolkozz!és főleg ne emészd magad!ne keresd a miérteket.mert nincsenek.a gyógyszer helyett keress valami új hobbit.sok sikert neked.
2009. jún. 22. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Törd össze és rakd a nyelved alá. Taán úgy gyorsabba hat.
2009. jún. 27. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

1.Porrátöröd a fogaddal aztán 1 pohár vízzel lenyeled és 3 percen belül hatni fog.

2.Porrá töröd és felszívod.ennyíh--->én is csináltam már

2009. dec. 31. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
nem tudsz várni 30percet? enni nem akarsz ugy hogy belövöd magadnak mert nincs idöd megvárni mig megemészti a gyomrod?:D
2010. jan. 26. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Fel is dughatod magadnak xDDDDDDDDDDD
2010. febr. 19. 22:48
 16/17 anonim válasza:

Na? Neked hasznalt?

En mar egyszer probaltam es semmi nem tortent azon kivul h fajt az orrom( anno).

2016. máj. 17. 18:42
 17/17 anonim válasza:
100%

Ismet kiprobaltam. Nagyon ut kb 5 p alatt. Faj es csip, de , ha nem fujod ki az orrod, csak visszaszivod nagyon allat.

Egy feles xanax igy kb, mintha 3lenne.

2016. máj. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!