Nagyon zárkozott vagyok. Amióta myastenia gravis betegséggem van. Hol találhatnék társat egy 2,5 éves gyermekkel?
Sajnos nagyon ritka betegséget kaptam.Ha barátkozok,ismerkedek,kigúnyolnak mert ilyen betegségem van.Magyarúl súlyos izomgyengeség ami immunrendszer betegség.Nagyon beteg voltam roham mentővel szállítotak a Debreceni klinikára ahol eeg és ct után azonnal megműtöttek.A gyermekem apja azóta nem foglalkozik velem.A neten próbáltam társat találni,de betegen nem kellek senkinek.
A válaszokat köszönöm!
Biztos fogsz magadnak találni társat ,próbálkozz meg társkereséssel . Adj még magadnak időt ,ha valamit görcsösen akarunk úgy se jön össze . Kívánom Neked ,hogy minél hamarabb találj olyan embert aki így is fog szeretni és elfogadni. Nekem nagyon nagy szerencsém volt ,hogy a férjem mellettem maradt mikor nálam is diagnosztizáltak egy komoly betegséget.Nem tudom mi lett volna ha nem marad mellettem. Ne haragudj ,de a párodat nem értem ,hogy tudott így magadra hagyni . Pedig ha szeretünk valakit akkor kitartunk mellette bármi is történik.
34/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!