Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kövér vagyok?

Kövér vagyok?

Figyelt kérdés
181cm 71kg 18/F
2009. jún. 22. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. A testtömeg index szerint a normális egészséges kategóriába esel. Ha ducinak érzed magad sportolj vmit:))
2009. jún. 22. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:

De a testtömeg index egy baromság ..:/

Pl: 180cm 60kg - normális egészséges kategória

180cm 59.9 kg - betegesen sovány

Csak egy példa volt h 1kg dönti el h valaki normális vagy sovány ..és felfelé is igaz normál vs dagadt.

2009. jún. 22. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Hmm :) A testtömeg-index szerinted baromság. Akkor az mi, hogy innen várod a válaszokat egy ilyen kérdésre? Ha valaki azt írja, hogy igen, akkor ész nélküli fogyókúrába kezdesz, vagy elmész zsírleszívásra? Te látod magad, te érzed. Egyébként 181 cm-hez a 71 kg se férfinak, se nőnek nem sok.
2009. jún. 22. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Dehogyis vagy!

Ffiaknál a cm-ből 100-at, a nőknél 110-et kell levonni az ún. "normál súlyhoz".

Tehát te elvileg 81 kg-val is normálnak számítanál.

Manapság a kicsit filigránabb a divat, de szerintem így is pont jó vagy. Egy pasi sztm ne legyen tök sovány.

2009. jún. 22. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én is pont fiú vagyok, 18 és 181 cm én mindig 75-78 között vagyok és ezt hallgassd én viszont vékonynak találom magam. vékonyak a kezeim is (mondjuk nem is sportolok:D ) de mindenesetre én még szeretnék felszedni egy pár kilót, mondjuk olyan 80ra
2009. jún. 22. 13:31
 6/8 A kérdező kommentje:

13:27

pl úgy h ne az legyen a lényeg h beütünk 2számot abba a szarba aztán kiadja h normális vagy e vagy sovány,inkább az érdekelne h a többiek milyen nehezek:D.

2009. jún. 22. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem irtó VÉKONY vagy, én személy szerint nem tartom férfiasnak, ha egy pasi ennyire SOVÁNY. Szerintem 15-20 kilóval (lehetőleg izommal) simán lehetnél több.

Igazából két dolog fontos:

- hogy magaddal legyél megelégedve

- hogy a párod meg legyen elégedve veled

Ezen kívül minden más csak ízlés dolga, amire szubjektív választ lehet csak rá adni.

2009. jún. 22. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Vékonytól azért elég messze vagyok :D
2009. jún. 22. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!