Ekcéma vagy valami más, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A télen előjött a mellem alatt, először csak az egyik felemen, mostanra már mind a kettő alatt, és az egyik mellem alja is viszket, apró pici kiütések amelyek iszonyatos viszketést okoznak. Nagyon nehezen állom meg, hogy ne nyúljak oda. :( Eleinte Canestennel kentem, gondoltam gomba lehet, majd hintőport használtam Mycosid nevűt, de ez sem vált be. A neogranormon kenőcs tett jót valamennyire, de nem teljesen. mosdókenőccsel mosakszom, picit enyhült, de nem jó most sem. El vagyok keseredve teljesen. Orvos jelenleg kilőve sajnos.2012. ápr. 26. 10:18
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ekcéma, inkább bepállhatott a bőr a melled alatt. Fürdés után töröld jó szárazra, és használj kamillás hintőport.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez még nem jutott eszembe, köszönöm, hogy írtál4 Mielőbb ki fogom próbálni!! Esetleg hintőport tudnál is ajánlani? Sok fajta van, olcsóbb-drágább.. Melyiket ajánlanád? :)
2012. ápr. 26. 10:25
3/6 anonim válasza:
én ekcémás vagyok. ha ki is szárad tuti az. az ekcémát nem lehet gyógyitani. mindenkép menj bőrgyógyászhoz mert ha ekcéma csak roszab lesz. ne kend be minden féle kencével. vegyél olyat amibe nincs semmi illatanyag meg semi. vagy körömvirág krémet
5/6 anonim válasza:
mert azt nem lehet sajnos csak a
tüneteket lehet enyhíteni. 4éve vagyok ekcémás. én csak segíteni akartam neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!