Melyik a leghatasosabb stresszoldo kapszula?
Figyelt kérdés
A baratom szakitott velem es kivagyok idegileg.Nem tudok enni meg aludni es szivdobogasok jonnek ram. Nem tudtok valami hatasos nyugtatot, stresszoldot vagy idegerositot?2012. ápr. 25. 11:13
1/1 anonim válasza:
Én nagyon nem vagyok ezeknek nagyon erős stresszoldó gyógyszereknek a híve, mert szerintem többet ártanak, mint használnak.
Én pánikos vagyok, barátom kint volt külföldön fél évig, nagyon rosszul viseltem, teljesen ki voltam idegileg, de csak ilyen homeopátiás Sedactif PC-t szedtem ha nagyon készen voltam, egyébként meg magnézium és b6 vitamint, meg orbáncfű teát ittam esténként.
Próbáld ki ezeket, de ne azt várd tőlük h a problémádat megoldják, csak segítenek egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!