Megdagadt a bal mutató ujjam? Mit tehetek rá hogy elmúljon?
miért kell rögtön szinte eltemetni a kérdezőt!
vizhólyag valszínűleg kapáltál, sportoltál stb...de ma magától jött ki sincs probléma....gondolj bele ha a helyzetemben lennél: ptx-em volt( intenziven feküdtem, be voltam csövezve) rögtön miután kiengedtek a kórházból jöttem dolgozni mert sajnos az egészségügyben nem ugy működik hogy otthon maradok és pihenek, mivel ambulancián dolgozom, naponta több száz vagy ezer (időjárástól függően) beteget látunk el, ráaádul ezek sérültek. Ha te lennél a nővér, és az 500 dik beteg bejönne egy vízhólyagos ujjal te mit reagálnál? ne mondd h nem fognád a fejed...ezzel NEM PISZKÁLNI AKAROK SENKIT csak súlykolom, hogy így a súlyos eseteket nem lehet időben ellátni.
esetleg tegyél rá a mélyhűtőből valami mirelitet tedd rá míg jól esik, ki is lyukoaszthatod de vigyázz mert csípni fogja a víz, ha van otthon betadin akkor azzal betudod kenegetni, és ha csíp az jó, hiszen összehúzza az ereket és gyógyulni fog a sebet, 1-2 nap alatt rendbe jössz, de ha nem és szegedi vagy, szívesen látlak az ambulancián, még várnod sem kell.
megint én vagyok (hosszu szöveg irója)
nem égetted meg véletlen? esetleg beleszúródott valami? vagy csak ugy jött?
megint én...
a dagadás nem múlt el, vagy a hólyag?
és a dagadás esetleg meleg? vagy érzel lüktetést? meddig birod behajlítani?
TAlp masszirozas! Nem feltetlen kell elmenned, kezd el masszirozni a talpadat, s figyeld meg, hogy nem erzel-e fajdalmat? TEhat az ujjbeggyel haladj vegig a talpadon, es figyelj, hogy mikor, mit erzel?
Eleg tapasztalatom van mar ebben, tehat nem veletlenul irtam, hogy valoszinuleg, hogy az emesztorendszeri problema all a hatterben, hiszen a kerdezo nem emlitett balesetett, tehat ezt egy belso elvaltozas okozza! Vegezd el a talpad vizsgalatat, es ird, hogy melyik reszen fajdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!