Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van már végre valami új szer...

Van már végre valami új szer pikkelysömörre?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon sok kérdés van már erről, de nagyon el vagyok keseredve. Egész nap bent vagyok a szobámban egyedül, mert szégyenlek kimenni még az udvarra is. Az arcomon is meg vagyok áldva ezekkel. Tudom orvoshoz kéne mennem fényterápia stb... De ez nekem nem elég! Mikor vége a terápiának max 2 hét és ugyan ott vagyok ahol kezdtem! Van valami hatásos szer amivel tünetmentesen tarthatnám a bőrömet, és az arcomra is lehet használni? Légyszíves ne írjátok azt, hogy menjek bőrgyógyászhoz, mert nem megyek! Évek óta ugyan azokat a megszokott kenőcsöket írják fel, amik amúgy sem használnak(zsírozó, szterodidos kenőcsök)! Már nem bírom így tovább az életemet is unom (már ha életnek lehet ezt nevezni...) ezzel!
2012. ápr. 25. 03:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem nagyon.

[link]

10:30 – 22:30 percig

[link]

2012. ápr. 25. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
ezüst-kolloid
2012. ápr. 25. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el,talán segít!

[link]

2012. jún. 25. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!