Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha bekerülnék pénteken a...

Ha bekerülnék pénteken a detoxba a szülinapi bulimon, értesítenék a szüleimet? 18/F

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne akarj odakerülni, szerintem igen, értesítik.
2012. ápr. 24. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Sőt,még nagyon sokat kell majd fizetni a szüleidnek. A gyomormosás sem egy leányálom.
2012. ápr. 24. 19:02
 3/11 anonim válasza:
ne igyál egyszerre sokat, full cink, ha a detoxban ébredsz Zacher Gáborral az ágyad mellett. 18. szülinapot meg kell ünnepelni, de inkább sok kicsi adaggal tartsd fent a szintet ;) aztán készüljenek fotók, hogy később legyen min röhögni, emlékezni úgysem fogsz rá :D
2012. ápr. 24. 19:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Én eddig akárhányszor ittam rendesen, mindig emlékeztem rá. :D Lehet nem volt elég?
2012. ápr. 24. 19:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem a detox a cél, egyszerre amúgy sem innék sokat, de hát bármi sülhet el balul. :D
2012. ápr. 24. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha betöltötted a 18-at, akkor nem értesítenek senkit, csak ha kéred. A detox viszont nem tartozik az alapellátásba, fizetni mindenképpen kell.
2012. ápr. 24. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
mi , mijez a hülyeség. a detoxikáló ugyanúgy tb által fizetett, voltam párszor csak tudom (még én részegesen jobban tudom lol)
2012. ápr. 24. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves alkoholista!

Mond ezt el a tb-nek is, mert ők nem tudnak róla.

Íme: [link]

Kiemelem:

TB által nem támogatott ellátások

- alkohol, illetve kábítószer hatása alatt állás esetén a detoxikálás,

2012. ápr. 24. 22:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezt most tényleg jó lenne tisztázni, ezért is tettem fél a kérdést. Mindenhol mást olvasók és hallok.
2012. ápr. 24. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző beírásomban ott a link a társadalombiztosítás honlapjára. Ki is emeltem belőle a kérdés sort, de magad is elolvashatod. Mi egyebet kellene még tisztázni?
2012. ápr. 25. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!