Koromhoz képest nayobbak a melleim. Tennivaló?
Helyesírás? Hogy veszek helyett eszelt írsz?
Vegyél méretbeli blúzt, ennyi.
Fogadd el.
Általánosban én voltam az első aki melltartót kezdett hordani és nem divatból, hanem mert akkora volt, hogy tesiórán futáskor már fájt volna anélkül.
Most 30 évesen 85E-s a mellem, elhiheted, egész életemben nagy sikerem volt vele a férfiak körében... :)))
Persze fontos, hogy ha nagy a melled, akkor külön a mellizmokat erősítsd, mert egy megereszkedett nagy mell nem túl esztétikus.
Ha viszont picit meglóg az természetes, ne aggódj.
A gravitáció húzza, hacsak nem gusztustalan szilikonos, akkor nem fognak egyenesen előre meredni.
A kamasz fiúk még nem férfiak, ezért nem tudják értékelni, de később örülni fogsz a természetes méretednek.
Első azok a bluzok amiket veszek azok jók csak nem áll jól benne a mellem és nem tetszik a osztálytársaim melléhez képest az enyém.....
Második nayon hasznos válasz volt, de én nem tudom elfoadni öket. :)
2. vagyok
Ne aggódj, kb. 16-17 éves koromig én sem tudtam :))
Mindig összegörnyedve jártam, ráadásul a legmagasabb is voltam az osztályban, így duplán feltűnő voltam.
Majd 17 éves koromban elkezdett udvarolni egy 36(!!)éves férfi, akkor jöttem rá, hogy vonzó nő vagyok.
Az egy olyan bluz ami rám kell, hogy szoruljon.
Ja és ha nem mindig olyan bluzokat veszek fel amik kiemelik a testem. De igen amikor egy két számmal nayobbat veszek fel akkor nem tünik olyan nagynak, de nem vehetek fel mindig olyan nagy bluuzot.
szerintem el kéne gondolkoznod a táplálkozásodon...
elég gáz hogy "bluoozt" eszel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!