Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan allergia...

Ágika84 kérdése:

Tudnátok olyan allergia gyógyszert ajánlani ami a viszkető csalánkiütésekre is hat?

Figyelt kérdés
Már tavaly is kijött párszor,de idén mindig ha erdőben,parkban vagy egyáltalán fák közelében vagyok. nagyon kellemetlen,és csak kb másfél hónap múlva megyek allergia vizsgálatra.Addig nem bírom.
2012. ápr. 23. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Kálcium sandoz, vagy bármilyen kalcium tabletta. DE addig inkább allergológussal ki kéne íratni vagy Fenistil cseppet vagy Aerius szirupot, ezek nagyon jól karban tartják az allergiát és a tüneteket, főleg a viszketést. Sajna recept nélkül csak Calcium.
2012. máj. 8. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem utoljára kiskoromban volt csalánkiütésem. Hát most jól kihozta valami, egész testem tele van. :( Aerius tablettát írt az orvos. Remélem, segít. Viszketni kevésbé viszket tőle, de már 3. napja tele vagyok velük. :(
2013. ápr. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!