Használ valaki Differin gélt?
Én is egy ilyen bőr-és nemibeteg gondozóban levő bőrgyógyásznál vtam, itt Pesten. De ez a doktor egész normális volt, nekem is egyből felírta ezt a gélt, de közben elküldött ezekre a különböző vizsgálatokra is. Neked se ártan sztem utánajárni, hogy mi okozhatja ezeket a pattanásokat. Én pl egy csomó mindenre (ahogy már írtam is) allergiás vagyok. Többek között nem ehetek sajna almát, barackot, túl sok tejet se ihatok.
Ja és nagyon oda kell figyelni, hogy milyen kozmetikumokat használsz.
Amikor nekem megjelentek ezek a kiütésszerű pirosságok, akkor váltottam vichy alapozóra, ami kimondottan ilyen érzékeny, problémás bőrtípusra való; ez engedi lélegezni a bőrt, közben segít lekezelni ezeket a bőrproblémákat. Ezenkívül nagyon tudom ajánlani a la-roche posay krémeket: az effeclar duo kimondottan leszárítja a pattanásokat, és alapozó alá is kiváló. Nekem ezek nagyon beváltak.
A differint meg mondom mindig este, jó alaposan bekentem, reggelre, ha nem is mulasztotta el, de csillapította a gyulladást.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!