Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogfehérítésre valami otthoni...

Fogfehérítésre valami otthoni praktika?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a "sós módszert" ismerem. Annyi, hogy fogmosáskor raksz egy kis sót a fogkrémre és úgy mosod meg vele a fogad. Arra ügyelj csak, hogy ne dörzsöld erősen nehogy megsértse a fogzománcod, de amúgy nyugi nem lesz semmi baja tőle. Picit rossz íze van, de meglehet szokni és nekem bejött, mert szép fehérek a fogaim :) Amúgy én is kíváncsi vagyok milyen módszert lehet még otthon kipróbálni.
2009. jún. 21. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen szódabikarbónával dörzsölték át a fogakat.,utána jól kiöblitették a szájukat.Találtam már olyan fogkrémet,amiben van szódabikarbóna.Elszíneződésre ( pl.nikotin) összezúzott földieperrel kell fogat mosni,majd langyos sósvízzel öblíteni.
2009. jún. 21. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az epres dologról már én is hallottam. Meg állítólag ha sok paradicsomot eszel az is fehérítheti meg általában az olyan gyümölcsök is amikben sok az apró mag mint pl. az eper, málna stb.
2009. jún. 21. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam otthoni fogfehérítés "praktika" eredményét, NEM volt vicces! Kérdezd meg a fogorvosod, hogy mit javasol a te esetedben, és, hogy nincs-e egyáltalán teendő a fogaiddal a fehérítés előtt.
2009. jún. 21. 20:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs fogorvosom:) nincs rá szükségem, teljesen szabályos tökéletes fogaim vannak, sokan dicsérik csak hát dohányzom. Igen erről a szódabikarbónáról én is hallottam és használtam is, csak hosszútávon félek h lemarja a fogzománcot.Köszi mindenkinek!!
2009. jún. 27. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ha eszel savasabb gyümölcsöket mint például ananász, narancs, citrom akkor szép fogaid lesznek. de ne vidd túlzásba mert tönkrecseszi a szád meg a fogzománcod! volt hogy megettem egy egész ananászt.. hát elég ha annyit mondok hhogy utána ömlött a számból a vér.S
2010. máj. 29. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:

szódabikarbóna nem jó!

de a 6%os hidrogénperoxid elvileg jó ha felkened a fogaidra ha kipróbáltam írok

2010. júl. 7. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Arra a 6%-os H2O2-re én is nagyon kíváncsi vagyok, mert eddigi tudásom szerint elég gázos, ha azt a szádba teszed...
2010. dec. 15. 20:14
 9/9 anonim válasza:

Nem házos a h2o2

mert nem érzel semmit de nem is hat igazán én probáltam

2011. jan. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!