Allergiások! A Xyzal allergiagyógyszer mennyi idő után kezd el hatni?
Szia!
Én immáron kb. 5.-ik éve szedem és ugyanúgy allergiás vagyok,nemccsak szezonálisan.
Vérszintben az allergiát csökkentik a gyógyszerek,hogy mennyire tünetmentesítenek,valamennyire szerintem szubjektív.
Orrcsepp,szemcsepp kell most,száll a pihe.
Egyébként a Beclomat-ot ajánlani tudom,ez egy orrspray,orvos írja elő.
Ha hazaérsz,válts mindig otthoni tiszta ruhát és lehetőség szerint ha már nem mész el boltba vagy valami tusolj le,moss hajat,mert a kis mikrospórák még élnek a levegőben is.
Kitartás!
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod!Akkor nálad nem is hatásos a Xyzal?:/Persze,ez egyénfüggő.Nekem eddig használt,bízom benne hogy idén is fog,csak idő kell neki-azt nem tudom csak,mennyi.Az említett orrsprayt ki fogom próbálni,köszi-a Nasonexnek viszont annyira nem éreztem még hatását eddig.Ez a pihés időszak egyébként nálam is nagyon vészes,májusban fog csak jönni az a majd'egy hónap,mikor szemem-orrom piszkosul ingerli:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!