Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a 165 centihez...

Szerintetek sok a 165 centihez a 65 kiló? 15/L

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat=)

2012. ápr. 21. 11:36
 1/8 anonim válasza:

egyáltalán nem sok, szerintem épp normális, viszont attól is függ, hogy milyen az alkatod, csontozatod, formád...

Van akin 3kg plusz 10kgnak látszik, én 163cmhez vagyok 85kg de, mindenki ilyen 65-70kgnak tippel, mert nagyok és nehezek a csontjaim, meg valahogy olyan a formám, nem tudom:)

2012. ápr. 21. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ha magamból indulok ki. Én is ilyen magas vagyok, csak 68 kg (meg kb. az anyukád lehetnék a korom szerint :P). A versenysúlyom 52 kg volt, akkor éreztem igazán jól magam. Sajnos az én koromban a fogyás már nem megy olyan könnyen. Azért szerintem ne kezdj őrült fogyókúrába, de egy kis sport nem árthat.
2012. ápr. 21. 11:41
 3/8 DannyZuko ***** válasza:
Hát szerintem soknak hangzik. Ha erős a csontozatod, még akkor is kicsit. szerintem az az 55-60 lenne a tuti.
2012. ápr. 21. 11:48
 4/8 anonim válasza:
Megnéztem egy BMI kalkulátorral mit dob ki. :) És ideális testsúlyod van. Kérdés az, hogy milyen szempontból érdekel a válasz: egészség, divat, srácok, barátok? Az egészség szempontjából nem sok sőt ideális. Divat az a te izlésed, stílusod és pénztárcád dönti el. Srácok előszőr a külső "tartozékokat" :) nézik, aztán a belső értékeket. Barátok, meg fogadjanak el amien vagy azért barátok. És igaz függ azért az alkatodtól (hogy oszlik el, mennyire vagy izmos), csontozatodtól és egyéb női részektől is. :)
2012. ápr. 21. 12:03
 5/8 anonim válasza:

Nagyon sok! Foleg h fiatalka vagy.

Nezz utana a norbi update-nek az interneten. NEm muszaj megvenni a termekeit, eleg ha csak az idopontokat betartod. Es mozgas!!!

165 cm vagyok, szules utan a korhazbol 65 kg-al jottem ki. Norbizassal es mozgassal sikerult 52-re fogynom. Es nem mondhatnam, hogy sovanynak nezek ki, mert van combom es fenekem.

Sok sikert! Ha most elkezded, nyarig biztosan sikerul ledobnod nehany kilot ehezes nelkul!

2012. ápr. 21. 12:52
 6/8 anonim válasza:

Egy kicsit. :) De ez még változhat, valószínűleg fogsz még nőni, a súlyod sem marad mindig ugyanennyi. Ennyi idősen ne kezdj semmiféle fogyókúrába, mert csak ártasz vele magadnak, de ha eddig nem mozogtál rendszeresen, most elkezdhetsz.

(Egyébként egy lengyel ismerősöm azt mondta, náluk az ideális nő az, aki annyi kiló, mint ahány centi 100-on felül... szóval a lengyel ideál szerint te pont tökéletes vagy. :))

2012. ápr. 21. 13:07
 7/8 anonim válasza:

Nehogy már fogyókúráztass egy 15 évest, tönkre vágja a szervezetét még idővel. Sportoljon, mozogjon túrázzon. Neked ha úgy érzed fogyózzál, mert te szülés után vagy és kevesebb időd van mozogni. A másik meg nem értem miért kell minden nőnek pálcika vékonynak lennie.

2012. ápr. 21. 13:17
 8/8 anonim válasza:

5.-k vagyok, a gyerekes.

Nem fogyokuraztatni akarom, hanem eletmod valtasra akarom ravenni. Hidd el tudom mit beszelek. 17 eves korom korul 60 kilo voltam. Majd egy vervetel eredmenye vilagitott ra, hogy hoppa, jo lesz odafigyelnem az etkezesre es a mozgasra. (magas volt a koleszterin szintem es a cukrom is)

Tehat kedves okos valaszado, en segiteni szeretnek a kerdezonek, nem pedig bantani akarom.

165 cm magas valakinek (-110 ), az idealis suly 55 kilogramm lenne.

2012. ápr. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!