Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek kell szólni? ÁNTSZ?

Kinek kell szólni? ÁNTSZ?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen láttam pár hónapja, hogy a kajálda mögött azok a rekeszek vannak tele szendvicsekkel összepakolva, amit a mozgóbüfék szállítanak bent mindenfelé. Éshát egy szép húsos patkány mászkálta rajtuk... le is fényképeztem.

Picit vártam még, de azóta semmi sem változott... Nemszívesen eszem ilyen helyen. Hiába hozok itthonról enni, mások még mindig azt eszik, amit a patkány megmászhat bármikor.

2009. jún. 20. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
A munkahelyi főnöködnek szóljál. Nem kell mindjárt az ÁNTSZ-szel kezdeni. Ők nem foglalkoznak patkányirtással.
2009. jún. 20. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszed nem tudják? Szinte mindenki látta a képeket, de le sem sz@rják. És tudom, hogy nem foglalkoznak patkányirtással, de egy kis büntetés a kedves munkáltatónak talán elég motiváció lenne a hatékonyabb rágcsálóirtás megkezdésére...
2009. jún. 20. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis munkahelyed van neked...:S

Anyukám sokáig dolgozott az ÁNTSZ-nél és hozzájuk jelentettek be ilyesmit. Azt nem tudom, hogy ők kiküldik-e a rágcsálóirtót vagy azt a cégnek magnak kell intéznie, de hogy jól megbüntetik őket, az tuti.

De azt tudják, hogy te csináltad a képeket? Mert, ha igen és megjelenik náluk az ÁNTSZ, tudni fogják ki dobta fel őket és akkor veled mi lesz?

2009. jún. 20. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem legalább 200 ember megkapta a képeket. Ezek közül bárki küldhette :)
2009. jún. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!