Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez miért van? Írjatok gyorsan

Ez miért van? Írjatok gyorsan

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy napközbe sokszor vagyok fáradt- nyomott, de ez van amikor megszűnik és tudok pörögni ( kávét is szoktam inni). De legtöbbször úgy érzem, hogy nem esik jól megmozdítani a végtagjaimat, meg semelyik testrészemet :( . Szoktam tornázni, eszek is rendesen (tehát nem fogyózok, hanem kb. amennyire a szervezetemnek szüksége van).

És még egy másik kérdés: miért érzem magam sokszor éhesnek? vagy ez unalom-éhség, mert, mint előbb is mondtam eszem rendesen ( kb.1700-2000 kalória), de akkor is. Tudnátok valami elfoglaltságot ajánlani ilyen unalom ellen? vagy meg tudjátok mondani miért gondolok állandóan a kajálásra? Mindig azt várom, hogy végre kajálhassak már. Amúgy kamasz vagyok. Segítsetek légyszi ://

2012. ápr. 19. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
van hogy rákap a szervezet a kajálásra és akkor is kéri mikor tulajdonképpen a szervezetnek nincs rá szüksége, én is szoktam igy járni aztán mikor olyan dolgom van hagy egésznap jövök megyek a városban s nincs időm rendesen enni akkor érdekesmódon elmúlik, utána mindig elég a normális mennyiség
2012. ápr. 19. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
értem... és ez ellen mit lehet tenni??
2012. ápr. 19. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért vagy szarul ÉS azért vagy éhes, mert nem megfelelő összetételű és/vagy minőségű kaját eszel.

Unalom ellen javasolnám, hogy tanulj, olvass, végezz házimunkát vagy sportolj.

Ha felnőtt lennél, azt írnám, hogy dolgozz.

2012. ápr. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!