Ez miért van? Írjatok gyorsan
Miért van az, hogy napközbe sokszor vagyok fáradt- nyomott, de ez van amikor megszűnik és tudok pörögni ( kávét is szoktam inni). De legtöbbször úgy érzem, hogy nem esik jól megmozdítani a végtagjaimat, meg semelyik testrészemet :( . Szoktam tornázni, eszek is rendesen (tehát nem fogyózok, hanem kb. amennyire a szervezetemnek szüksége van).
És még egy másik kérdés: miért érzem magam sokszor éhesnek? vagy ez unalom-éhség, mert, mint előbb is mondtam eszem rendesen ( kb.1700-2000 kalória), de akkor is. Tudnátok valami elfoglaltságot ajánlani ilyen unalom ellen? vagy meg tudjátok mondani miért gondolok állandóan a kajálásra? Mindig azt várom, hogy végre kajálhassak már. Amúgy kamasz vagyok. Segítsetek légyszi ://
Azért vagy szarul ÉS azért vagy éhes, mert nem megfelelő összetételű és/vagy minőségű kaját eszel.
Unalom ellen javasolnám, hogy tanulj, olvass, végezz házimunkát vagy sportolj.
Ha felnőtt lennél, azt írnám, hogy dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!