Mitől nyerhetnék pár centit?
Figyelt kérdés
Olyasmira gondoltam mint Vitamin...Fehérjepor...Növekedési hormon ..stb..BÁRMI CSAK MAGASABB LEGYEK TŐLE.Nem azokat a válaszokat várom hogy ez csak genetika és törödjek bele!2012. ápr. 17. 18:26
2/9 A kérdező kommentje:
hát legalább a szövegem elolvastad :D
2012. ápr. 17. 21:18
3/9 anonim válasza:
Pedig sajnos erre más válasz nem létezik.
4/9 anonim válasza:
van vmi gyakorlat nezz utanna hatha megtalalod a neten , de akik penzt kerdenek a magassagnovelesert ne dolj be
5/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a sok pénzéhes aljas emberre sajnos :(
Am még 16 vagyok szval még növésbe vagyok ezért gondoltam h növi hormon segíthet...vagy valamilyen vitamin..
2012. ápr. 18. 20:38
6/9 anonim válasza:
JUJJ :-) hát igazából, 24 éves korodig fogsz nőni, de ha anya-apa alacsony akkor tényleg ne reménykedj :-(
viszont lehet csalni sokat pl az öltözködéssel, a hajviseleteddel és persze a testtartásoddal is próbálj kihúzott egyenes háttal menni pl. :-) hajadat meg zselézd fel ez is ad kb 5-7 cm pluszt.
egyébként fiú vagy vagy lány?
7/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2012. ápr. 19. 15:00
8/9 anonim válasza:
Ha csak 16 vagy akkor ne legyél elkeseredve.Nővekedési hormont amugy csak tőrpenővésüeknek adnak.Szerintem szigorúan van szabályozva,hisz sokan szeretnének magasabbak lenni. Az eszenciális aminosavak,és a sport nővelheti valamennyivel a magasságunkat.Már hallottam olyanról is,hogy agykontrollal értek el pár centis nővekedést.Az biztos,hogy az elsődleges a genetika.
9/9 A kérdező kommentje:
értem,mások ?
2012. ápr. 21. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!