A hajfestéstől kihullhat a haj? bővebben lent
12 éves vagyok , szőkésbarna a hajam és most szeretném teljesen szőkére festetni. félek hogy ki fog hullani a hajam ezért nem merek bekezdeni. több osztálytársamnak be van festve a haja de még nem panaszkodtak hajhullásra.
szerintetek ki fog hullani a hajam? :(
(nem kérek kommentárokat arról hogy be fogom festeni a hajam 12 évesen.)
Nekem is volt pár évig szőke hajam. Mivel az eredeti nagyon sötét szőke volt és nagyon hamar nőtt a hajam, így gyakran is kellett festenem. Tönkre is ment. Kegyetlenül tört és hullani kezdett.
Én utána befestettem kétszer sötétebb árnyalatra, hogy ne legyen feltűnő a lenövés és végül lenövesztettem teljesen.
Én még egyszer biztos nem festetném be szőkére.
Az egyik akkori osztálytársamnak annyira tönkrement, hogy bőrgyógyászhoz járt, mire helyre tudták neki hozni.
De nem akarlak lebeszélni, úgyis be fogod festeni, de majd pár év múlva rájössz, hogy hiába néz ki jól, nem olyan egészséges a hajadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!