Sok az anyajegyem, mit tegyek? Merjek így még babát vállalni?
Annyi mindent hallani mostanában,hogy bizony elbizonytalanodtam.Pedig nagyon vágyom még egy babára:)
Bőrgy. látott 1 hónapja talán, azt mondta nem kell velük foglalkozni.Remélem igaza van..
Nos én hajlamos vagyok a hypohonder-ségre....mostanában voltam is itt-ott tünetekkel,többek között ezért mentem bőrgy.-hoz is.
Sokat stresszeltem mostanában,és sokat voltam egyedül a gyerekekkel talán ezért alakult ki bennem.
Mi a véleményetek.Ti vállalnátok a babát?
Még annyi hogy az anyajegyek közül 1 hason van épp a császár mellett.és újból az lenne/lesz....
Nos én hajlamos vagyok a hypohonder-ségre.
Khm..megbocsáss, de látszik.
Nekem is sok az anyajegyem, de ennek semmi köze a gyermekvállaláshoz..én legalábbis nem látok összefüggést.
Biztos szeretnél babát?
Az viszont igen dicséretes, hogy ellenőrizteted őket bőrgyógyásszal.Ha már ezt megteszed, igazánmegbízhatnál a doki véleményében..
Sok szerencsét a döntésedhez!:))
ne aggódj semmi probléma nem lesz. Az anyajegyek és a terhesség nem igazán függnek össze.
Ha nagyon aggódsz kérdezd meg a bőrgyógyászt a hasadon lévő anyajegyről le is lehet szedetni és csak utána vállalsz babát.
De semmi probléma nem lesz így sem, ha szeretnél vállalj másik babát. Bőrgyógyász is látott, ha bármi probléma lett volna szólt volna. Nincs miért aggódnod.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, valamint a nőgyógyász aki majd elvégzi a császár nyilván látni fogja, hogy ott van egy anyajegy s nem fog belevágni.
De ha félelmeid vannak, úgy gondolom lesz előtte időd szólni, s felhívni rá a figyelmét ;)
Amúgy szerintem menj el egy kineziológushoz.
Lehet nem ártana kicsit rendbe tenni magad előtte, s ki tudja, lehet kiderül miért vagy hipohonder ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!