Dezodorok rákkeltő hatása?
Sziasztok,elég régóta használok már külömböző dezodorokat,amik volt mikor segítettek de már kevésbé az utóbbi időben.Az interneten találtam ezt a bizonyos "Solutio antisodurica"terméket.Ami valóban bevált,később mikor utána olvastam hogy ennek a tartalma rákkeltő lehet.3db 50grammos at már elhasználtam mikor ezt olvastam.
-Lehet,hogy akkor már valamit elkaptam
-Esetleg valami más izzadás gátló vagy dezodor aminek nincs ilyen hatása vagy tea akármi
-Milyen orvosi ág foglalkozik ilyen dolgokkal vagy természet gyógyász?
Lehet hogy valaki majd butának tart miatta de nekem ez eléggé fontos.Mivel nem vagyok vele tisztában.Így azért szeretném megkérdezni,majd egy orvos véleményét is a biztonság kedvéért.Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
F/17
Az izzadásgátló dezodoroknak igen, lehet rákkeltő hatása, mert fémsókkal (többnyire alumínium) "tapasztják" be a pórusokat, és az izzadtság nem tud kiürülni, ahogy kellene,a fém pedig a szervezetbe jut. Férfiaknál is, nőknél is megnő a mellrák kialakulásának a kockázata.
3 db-tól még nem kell félned, de tudnék javasolni neked olyan izzadásgátlót, ami nem tömíti el a pórusokat. Nem reklámozni akarom, mivel nem vagyok a forgalmazója, csak használója. Aloe Ever-Shield a neve, az FLP cég forgalmazza. Ez nem az izzadást gátolja, hanem megakadályozza, hogy szaga legyen. Eleinte lehet, hogy nem fog hatásosnak tűnni, mivel meg kell várni míg a régi kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!