Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végbél polip lenne, vagy más?

Végbél polip lenne, vagy más?

Figyelt kérdés
Szülésnél nagyon megrepedtem,ezért drasztikus gátmetszésem volt.Most észrevettem a végbelemnél egy kinövést.Vajon polip lenne,vagy a gátmetszés miatt alakulhatott ki?Nem fáj,nem vérzik,szinte észre sem veszem,olyan értelemben,hogy nem okoz gondot a minden napjaimban.Hova mehetnék ezzel orvoshoz,egyáltalán mi lehet ez?Más is van ilyen?Kb 1cm-es,hosszú húskinövésről van szó.
2009. jún. 19. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elôbb a nögyogyàszod kérdezd meg, majd ö àtirànyit màs orvoshoz, ha ugy làtja! Ugy tudom a végbél polip elég sok problémàt okoz! Szoval, nem hiszem hogy az, inkàbb egy külsö aranyér, de mindenképp nézesd meg, ne hogy késöbb problémàt okozzon!
2009. jún. 19. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj egyből a legrosszabbra! Sok oka lehet! Egy nőgyógyász megmondja vagy ha nem akkor elküld egy szakemberhez aki ilyenekre specializálódott!
2009. jún. 19. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Remélem,hogy semmi komoly,mert nincsen semmi hátrányom belőle,mint írtam is.A mindennapjaimat nem keseríti meg.Csak furi,hogy ott van:(
2009. jún. 19. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmi keletkezhet pl. sok erőlködéstől, székrekedés vagy aranyér esetén. Megnyúlnak a szövetek és abból lesz ilyen kinövés. Elvileg csak esztétikai "hiba", de ha biztos akarsz lenni a dologban, keress fel egy proktológus szakorvost.
2009. jún. 19. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Proktológus?Ő pontosan mivel is foglalkozik?Elég nehéz szülésem volt,repedtem,még a méhemet is "stoppolták".A doki azt mondta,hogy egy kisebb plasztikai műtétet végzett rajtam.Elég sokáig volt aranyerem is,amivel rendesen megszenvedtem:( Köszi a választ!
2009. jún. 19. 12:49
 6/8 A kérdező kommentje:
A végbéllel és aranyér panaszokkal foglakozik.Utána néztem!Helyes az infóm?
2009. jún. 19. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, a sebészet speciális szakterülete, végbélbetegségek témában. A kommented alapján úgy gondolom, valóban arról lehet szó, amit írtam.

Én jártam már proktológusnál, ha gondolod, tudok ajánlani, de hasonló problémámra (mármint a "kinövésre" azt mondta, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

2009. jún. 19. 13:07
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Látom már nem mostanába irtad ezt a kérdést, de azért válaszolok. Nekem is van egy ilyen kinövés szerűségem a végbélnél. Teljesen puha, nem sima inkább redős valami, ami ha erölködök talán kicsit jobban látszik. Azt hallottam, hogy szülés után teljesen általános jelenség ez, az erölködés miatt alakul ki. Szerintem sokan nem is tudnak róla.

Azért lehet rákérdezek én is, hogy tényleg erről van e szó ha leközölebb megyek nőgyógyászhoz, mert ki tudja annyi minden szörnyűséget hall az ember :( Te voltál már vele azóta orvosnál?

2009. nov. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!