Anyajegyek egyre több?
Egy ideje észrevettem magamon, hogy több lett az anyajegyem, és pár meglévőnek is változott a formája. Amúgy a családban másnál is előfordul, pl. öcsémnek is tele van az alkarja anyajegyekkel.
Van, amit elkapartam még régebben, én hülye. Szóval van, ami csak megnagyobbodott, másik besötétült, pl a mellemnél, és újabbak is kijöttek. Amúgy csak ilyen kis pöttyök, nem olyan nagyok. Ez lehet aggodalomra ok? Megmutassam bőrgyógyásznak?
Tovàbbi anyajegyek èletunk soràn elòjohetnek mèg persze, pl a napsugàzàstoòl is, szolàriumtòl is...
Az, hogy règebben elkapartad, hàt elèg buta dolgo volt..
Mivel èn nagyon paranoiàs vagyok az anyajegyeimmel kapcsolatban.. azt javaslom menj el egy bòrgyògyàszhoz... azzal nem veszìtesz semmit.. s legalàbb letudhatod egy idòre ezt is... ès megtudod, hogy minden rendben van nem kell aggòdnod, vagy vàr e bàrmilyen kezelès..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!