Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy jó...

Éreztétek már úgy, hogy jó lenne meghalni, mert nem bírtok ki még egy napot?

Figyelt kérdés
Eszemben sincs öngyilkos terveket szövögetni, csak egyszerűen annyira durván elegem van a mindennapi veszekedésekből...meg a sok csalódásból...:/:/

2012. ápr. 12. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Veled veszekednek, vagy a családodban, mért olyan rossz a helyzet? Nem tudsz változtatni rajta?
2012. ápr. 12. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szó szerinti veszekedésekre gondolok...hanem arra hogy minden nap stresszelek valamin...:/ Ésebbőlmár nagyon elegem van..:(
2012. ápr. 13. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, ennek így nincs értelme, sztem ezt te is tudod. Az életedet te irányítod, senki más, neked kell változtatni, és nem a körülményeken, hanem a hozzáállásodon. Minden csak nézőpont kérdése, minden a fejben dől el....

Nem akarok itt papolni, nekem am se megy az iesmi, meg biztos nemis érted, h mit akarok mondani ezzel, de ha tényleg nem bírod tovább, és tényleg készen állsz a változásra, akkor kérlek olvasd el ezt: Brian Tracy - Phoenix szeminárium. (gugliba beirod már töltheted is) Nekem nagyon sokat segített, megváltozott az életem mióta ezt elolvastam..... :)

2012. ápr. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!