Éreztétek már úgy, hogy jó lenne meghalni, mert nem bírtok ki még egy napot?
Figyelt kérdés
Eszemben sincs öngyilkos terveket szövögetni, csak egyszerűen annyira durván elegem van a mindennapi veszekedésekből...meg a sok csalódásból...:/:/2012. ápr. 12. 19:32
1/3 anonim válasza:
Veled veszekednek, vagy a családodban, mért olyan rossz a helyzet? Nem tudsz változtatni rajta?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szó szerinti veszekedésekre gondolok...hanem arra hogy minden nap stresszelek valamin...:/ Ésebbőlmár nagyon elegem van..:(
2012. ápr. 13. 19:03
3/3 anonim válasza:
Figyelj, ennek így nincs értelme, sztem ezt te is tudod. Az életedet te irányítod, senki más, neked kell változtatni, és nem a körülményeken, hanem a hozzáállásodon. Minden csak nézőpont kérdése, minden a fejben dől el....
Nem akarok itt papolni, nekem am se megy az iesmi, meg biztos nemis érted, h mit akarok mondani ezzel, de ha tényleg nem bírod tovább, és tényleg készen állsz a változásra, akkor kérlek olvasd el ezt: Brian Tracy - Phoenix szeminárium. (gugliba beirod már töltheted is) Nekem nagyon sokat segített, megváltozott az életem mióta ezt elolvastam..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!