Megszorongatott, lekarmolt, bedagadt bőrt mivel lehet gyorsan gyógyítani?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok szeretném ha gyorsan elmúlna,nem látnák meg a terhesgondozáson...2012. ápr. 11. 18:35
11/17 anonim 

válasza:

Most Én értettem valamit nagyon félre ?????????
Nem bántalmazott nőről van szó????
:-))))))))))) Bocsika
12/17 A kérdező kommentje:
Bántalmazás igen,de sajnos vannak következményei.
2012. ápr. 11. 19:53
13/17 anonim 

válasza:

elszineződés jegelés, bőrsérülésre a leggyorsabb hatású az aloe vera, hamar lehúzza a duzzanatot, vörösödést, és gyorsítja a sebgyógyulást. hány hetes vagy és hol van pontosan ez a testeden? (könnyebben lehetne javaslatot mondani az eltűntetésre)
14/17 A kérdező kommentje:
11 hetes vagyok,és a felkaromon van..
2012. ápr. 12. 11:24
15/17 anonim 

válasza:

Azt tudod takarni felsövel.a védônô a vérnyomásodat fogja mérni,amit elviekben bármelyik oldalon elvégezhet,szval nem stresszfaktor.melyiken mérte meg korábban,melyiken van a sérülès?
16/17 A kérdező kommentje:
Azon mérte,amelyiken van.:/
2012. ápr. 15. 10:57
17/17 anonim 

válasza:

végülis nem kötelességed beszámolni róla.
érdemes viszont hosszú távon elgondolkoznod, hogy egy "ilyen" környezet megfelelő lesz e a babádnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!