Idegi alapon hasmenés? HELP!
Már 10 hónapja hasmenésem van reggelente, de csak amikor megyek valahova. Ezért sokszor veszek be hasfogókat.
Voltam már orvosnál is, irt fel gyógyszereket, de nem használtak. Vérvételen is voltam, de minden rendben volt.
Mostanában úgy vettem észre, hogy indulás előtt meglepően nagyon ideges vagyok, ezért elkezdtem inni nyugtató hatású teákat, de semmi változás :| )Bár régebben ennyire azért nem volt súllyos a helyzet, nem éreztem hogy ideges lennék)
Lassan már nem merek sehova se menni. Valami ötlet esetleg?:\\
Az okat derisd ki ennek! TEhat mitol vagy ideges, hova mesz, amikor igy erzel?
Ezt kell elfogadnod, es kezelned! A tea azert nem segit, a gondolataidat kell megvaltoztatni, indulas elott mire gondolsz?
Iskola előtt szokott lenni általában, de ha csak városba megyek akkor is. Minden rendben van suliba, nem tudom mért van ez:| Bár 1.5 éve történt egy kis "baleset" lehet hogy ezért van, de nem szoktam erre gondolni.:\
2. Immodiumot illetve reasec-t szoktam bevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!