Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mire figyeljek oda hogy ne...

Mire figyeljek oda hogy ne legyen vese-epe kövem? (nem tudom a kettő közti különbségeket)

Figyelt kérdés
arról hallottam hogy sok folyadékot kell innom, ezen kívül mire figyeljek még oda ha nem szeretnék ilyen köveket? nagynéném mutatta milyen nagyot műtöttek ki belőle és hát elborzadtam hogy úristen akár bennem is lehet a későbbiekben ilyen (18 vagyok)
2009. jún. 17. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben a korban még nem szokott se vese,se epekő lenni.

És mielőtt kő képződne,a betegségnek egyéb jelei is vannak.Mindkét esetben az orvos mondja meg,hogy mit ehet-ihat a beteg,milyen diétát folytasson stb,

Úgy általánosságban az epének nem használ az alkohol,a túl zsíros ételek stb.a vesének a kevés folyadékfogyasztás,a túlfűszerezett ételek. stb.

Egyébként,ha nagyon érdekel,a Googl-ban utána nézhetsz.

2009. jún. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!