Adrenalin függőségem lehet? Elmenjek orvoshoz vele?
Figyelt kérdés
tudom hogy amikor stressz éri az embert adrenalin szabadul fel a testében stb. namármost én élvezem ezeket, szabályosan mikor félek azt élvezem s nem érdekel olyankor más csak hogy, mégmégmég... imádok motorozni, nem egyszer estem már el, hála istennek nem lett semmi bajom ,de ugyanakkor azt éreztem hogy csináljam meg mégegyszer. ezzel a problémával mit lehetne kezdeni?2012. ápr. 9. 02:12
1/2 anonim válasza:
Ezen nem segít orvos, de ogen, adrenalinfüggőséged van, ez nem olyan nagy dolog, csak kontrolláld magad, húzz meg egy határt, aminél tovább nem, és ahhoz tartsd magad. Nyugodtan extrémkedhetsz, de közben egy pillanatra se nyomd el a józan eszed hangját, és nagy baj nem lehet. Az adrenalinfüggőség hasonlít pl. a nikotinfüggőséghez.
2/2 anonim válasza:
hát igen.... ez az adrenalin hiány, nem kell semmit csinálnod csak szabadulj fel, törj ki, menny el ejtőernyőzni, vagy futni, sziklamászás, vagy valami extrém sport, minden ami ad egy kis adrenalint... nincs ezzel semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!