Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Ket napja reggel, es este belazasodom, es nem is kicsit. Nem folyik az orrom, nem vagyok megfazva, nem köhögk, viszont faj a hatam, es az izületeim is. Mindig beveszem a lazcsillapitot amikor elkezdek dideregni, jol kifövök, de ugy hogy csavarni lehet a pizsamabol a vizet, egesz nap jol vagyok, aztan estere megint tiszta laz vagyok, es kezdödik elölröl. Nem rendel most az orvosom, csak ügyelet van, nem akarnek ügyeletre menni. Mi lehet ez? Valamilyen gyulladas?2012. ápr. 7. 04:49
1/6 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kerdest, mert a problema nem mult el, most is csupa laz vagyok, es szakad rolam a viz, eppen fövök kifele. Holnap mar rendelo az orvosom, megyek is hozza, de vajon mi lehet ez?? Szerintem ez mar nem influenza, inkabb valami gyulladas lehet.
2012. ápr. 10. 00:02
2/6 anonim válasza:
voltál az elmúlt pár héten,hónapban himlős?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem.
Delutan 4 re kaptam idöpontot az orvosomhoz. Cseppet sem jobb a helyzet, a tegnap ejszakam szörnyü volt. Majd ma kiderül vegre mi is ez.
2012. ápr. 10. 13:58
5/6 A kérdező kommentje:
ketoldali bakterialis tüdögyulladasom van :(
2012. ápr. 10. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!