Mitől jelentkezhet beszédzavar?
CT negatív, vérnyomásom nem magas. Neurológus kivizsgált, agyhártyagyulladásom sincs. A beszédzavar abból áll, hogy lassabban beszélek, nehezebb kimondanom a szavakat, nem pörög úgy a nyelvem, ahogy kéne. A beszédem kicsit úgy hangzik, mintha be lennék rúgva.
Ha esetleg orvos vagy természetgyógyász olvassa a soraimat, kérem ő is válaszoljon!
Előre is köszönöm.
kicsit bővebben.
mikor kezdődött? vagy mindíg ilyen volt? hány éves vagy? volt valami változás pl. lakhely, munka, baleset, új gyógyszer stb. amikor kezdődött? fiú/lány? stb.
ezek nélkül még találgatni is nehéz.
óó dehogynem tehet a torokgyulladás ilyet..az simán okozhat ilyesmit. én is voltam igy multévben, és emiatt. nem tudom milyen orvosook ezek, de nekem a háziorvos egyből mondta hogy a vírustol beszélek furán. de ha iszol sok neo citrant, meg torokfertőtlenitőt(streptils-t ajánlom rá, vagy tantum verdét) hamar rendbejössz.. legalábbis nekem jóvolt ráá..
kicsit késve írtam, tudom..:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!