Rózsahimlőnél ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttek ki a kiütéseim és ma nem igazán érzem jól magam.Hőemelkedésem van,nagyon fáj a lábaz,az izmaim,rossz a közérzetem és nagyon gyenge vagyok.+ még meg is jött.. (a havi).Csak azért kérdeztem,mert a barátnőm most gyógyult meg és neki nem volt se láza,se rossz közérzete,se semmi..
15/L
2012. ápr. 6. 18:41
1/6 A kérdező kommentje:
lábam *
2012. ápr. 6. 18:43
2/6 anonim válasza:
ez teljesen normális.egyébként hogy kaptad el, ha be vagy oltva ellene?
3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok beoltva.
2012. ápr. 6. 18:56
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Rózsahimlőt 12 évesen szedtem össze, és 40 fokos lázam volt, járni sem tudtam szinte, fájtak a csontjaim, egész nap félárnyékban ültem vastag pléddel betakarózva 40 fokos melegben. A rossz közértzet és a gyengeség a láz miatt is erősebben van jelen.
A barátnőd más alkat, mint te.
Jobbulást! (és ne vakard magad!)
5/6 anonim válasza:
az durva,mert kötelező védőoltás van ellene(MMR)
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy most már kötelező, de amikor én voltam beteg, akkor még híre sem volt ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!