Rosszul vagyok és nem tudom allergia vag a 2 szer együtt miaTt lehet? Wct takaritottam beleöntöttem sárga domestost és ecetet. A 2 keverékétől lehet bajom? Sos
Ennyit olvastam róla:
Klórgáz mérgezés.
Gyakori háztartási baleset a klórgáz mérgezés, mely például hypo és vízkőoldó összeöntésekor képződik, és belélegezve életveszélyes tüdővizenyőt okozhat. A súlyosság a belélegzett gáz mennyiségétől függ, mely nagy koncentráció esetén perceken belül fulladásos halált okoz. Ezért minden tisztítószer használati utasítását alaposan olvassuk el, és ha van rá mód, takarítás közben csináljunk kereszthuzatot. Ha minden elővigyázatosságunk ellenére furcsa, szúrós szagot érzünk, vagy szédülés, hányinger jelentkezik, nehezen kapunk levegőt, azonnal menjünk friss levegőre.
Ha legközelebb el akarod tüntetni a vízkövet, akkor vagy csak ecetet önts bele vagy még jobb a Harpic, annak még a szaga is kellemes.
(Hány éves vagy? Ha férjnél vagy, akkor eddig, hogy-hogy nem kellett szembesülnöd a vízköves vécével? Mert akkor már tudtad volna korábban, hogy mit lehet és nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!