Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől pisiltem be az éjjel?

Mitől pisiltem be az éjjel?

Figyelt kérdés

Tegnap este megittam fél liter teát, mint általában minden este, de soha nem fordult elő, hogy pepisiltem volna éjjel, mindig felkeltem, ha éreztem, hogy kell mennem. De most éjjel elég nagy hülyeségeket álmodtam, és bepisiltem. Arra keltem fel, hogy jön, aztan elfutottam wc-re. Kb 6 éves korom ota soha nem pisiltem be, nappal nincsenek vizelettartasi problémaim. Ez most csak véletlen lehet, vagy kezdodik valami betegség? Kérlek titeket, ne nevessetek ki, eleg kellemetlenül érzem magam, de muszáj volt megkérdeznem.Koszonom

21/L

2012. ápr. 3. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek pszichés lesz a háttere, az álmaidon is látszik ez. Nem kell szégyenkezni, próbálj változtatni az életeden vagy fordulj a háziorvoshoz, hogy utaljon be az ingyenes pszichológusodhoz a kerületedben.
2012. ápr. 3. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én nem nevetlek ki, nálunk a férjemmel történt meg ugyanez, ő akkor 32 éves volt :) mondta, hogy baromságokat álmodott és hogy nem érti, hogy a fenébe, de tiszta pisi :)) hát a mai napig olyan jót nevetünk ezen, persze hétpecsétes titok. Sem pszichésen, sem szervileg hála a jó Istennek semmi baja azóta sem, szóval szerintem egy ilyen alkalomért nem kell orvoshoz menni és kínos perceknek kitenni magad.
2012. ápr. 3. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszeri esetből nem következtetnék pszichés okra, de ha ne adj' Isten, megismétlődik, el kell gondolkozni azon a lehetőségen. Ha sűrűbben jársz pisilni napközben ez lehet felfázás jele is, ami közrehathat. Egyébként én is jártam már így, azt álmodtam, hogy nagyon kell pisilnem, és álmomban valahol megálltam pisilni. Álmomban nagy megkönnyebbülést éreztem, aztán meg arra ébredtem, hogy épp könnyítek magamon, szóval hasonló szituáció volt. Utólag elemezve a dolgot, valószínű azért álmodtam, hogy pisilnem kell, mert a valóságban is kellett, és nem csak álmomban pisiltem hanem valóságosan is. Nagyon bosszantó dolog, de egyszeri alkalomból ne vonj le komoly következtetést, viszont este ne igyál sokat.
2012. ápr. 3. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:

18 éves voltam, amikor apukám újra nősült. Én már férjnél voltam. Ott voltunk az esküvőn, azután hazamentünk az új anyukám házába, lefeküdtünk aludni, és hajnalban arra ébredtem, hogy oldalba pisiltem a páromat. Hozzáteszem, szeszt nem ittam. Gondolhatod azt az égést! Egy pszichológus azt mondta, hogy erős érzelmi megrázkódtatás volt számomra, hogy apukám megnősült.

Gondold át az életedet. Milyen megrázkódtatás ért mostanában? Stresszes e az életed?

2012. ápr. 3. 22:11
 5/9 A kérdező kommentje:
amúgy is idegeskedős típus vagyok, de probálok nyugodt maradni, amennyire tudok. De mostanaban olyan agresszív álmaim vannak, folyton az életemért futok, verekedek, kiabálok álmomban, nem tudom mi ez, pedig napközben semmi ilyenre nem gondolok. Reggel mikor felkelek, ugy érzem, hogy elfáradtam az álmoktól.
2012. ápr. 3. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Még suliba járok, vizsgaidőszak is közeledik, gondolom ezért lehetek feszültebb, de nem gondoltam volna hogy ettől be lehet pisilni.

Koszonom a válaszokat

2012. ápr. 3. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
A terapeuták szerint meg kell tanulni relaxálni, pl. jóga segítségével, vagy egyszerű lazítással.Szabd meg, hogy mit, és mennyit fogsz elvégezni adott idő alatt. Tanulj meg nem-et mondani! Óránként adjál magadnak 5 perc szünetet. Nézz szembe a problémáiddal, és foglalkozz velük. Átgondolni valamit, vagy rágódni rajta nem ugyanaz.Az agyonhajszolt diákokon segít, az Ac.phos. nevű homeopátiás szer. Igyál citromfú, kamilla, macskamenta, vagy hársfa teát. Erősebb, és nyugtatóbb a macskagyökér, a kankalin, vagy regeneráló, a vasfű,és az orbáncfű.
2012. ápr. 3. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl mélyen aludtál, és nem vetted észre, hogy pisilned kell. Emiatt egy pillanatig se szégyelld magad, mert ettől Te semmivel sem vagy kevésbé jó, mint bármelyik jó szándékú ember!!! :) Ha máskor is előfordul, menj orvoshoz!
2012. ápr. 4. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:

szia!

Semmi baj nincs ne idegeskedj ezen,ne ess pánikba csak egyszer fordult elő nincs semmi baj

2012. ápr. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!