Mitől lehet csomó a térdhajlatomban?
Nemrég vettem észre, hogy hátul a térdhajlatomban van egy csomó. Igazán akkor érezhető ha behajlítom a lábam. Tapintásra kemény és nem mozdítható el, ha viszont ülő helyzetben felemelem egy kicsit a lábam és a lábfejem mozgatom, akkor függőleges irányban elmozdul. Ha fáj akkor nem kifejezetten ott érzem, hanem az egész térdem sajog.
30/f
Én sejtem mire gondolt... jobb ha nem tudod, és nem idegeskedsz rajta.
Javaslom mielőbb fordulj orvoshoz. Ha komoly is a baj annak örülj, hogy a lábadnál van a probléma nincs közel a belső szervekhez stb.
De szerintem ez valami más jellegű. Menj orvoshoz, csinálnak ultrahangot vagy röntgent ilyesmit esetleg mintát vesznek stb. Nem kell félni ezek semmiségek. Nem lesz semmi félelmetes. Valószínűleg az elején rájönnek mi a probléma és javasolnak megoldást.
MIóta van ez ott?
Akkor épp itt az ideje, hogy orvoshoz menj. Nem kell aggódni, semmi komoly nem lesz, egyszerű vizsgálatok.
Ha esetleg műteni kell akkor is mondhatod simán, hogy hát inkább mégse... szóval nincs mit vesztened. De azért érdemes az orvosra hallgatni. Bár lehet csak valami kis jelentéktelen dolog és nem kell vele foglalkozni, de ezt majd csak az orvos tudja neked megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!