Egészségügyi dolgozónak lehet tetoválása?
Figyelt kérdés
Másodéves védőnő vagyok,már rég szeretnék tetoválást.Én úgy tudom,hogy eü.dolgozónak is lehet tetoválása,csak olyan helyen,hogy el lehessen ruhával takarni,és munka közben nem lehet látható.Ez tényleg így van?A jobb lapockámra szeretnék egy szerintem esztétikus mintát,amit el lehet takarni.2012. ápr. 3. 16:51
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem az eü. dolgozókkal kapcsolatos elvárásokat, de kizártnak tartom, hogy a ruha alatt ne lehessen tetkó, illetve azt, hogy ebbe a munkáltató jogszerűen beleszólhasson.
2/3 anonim válasza:
szia!
A húgom intenzíves ápoló (diplomás), és egész hátas tetkója van. Ráadásul kinn is van az iwiwen, úgyhogy le sem tudja tagadni. Még nem szóltak neki, pedig jópár éve ott dolgozik :))).
3/3 A kérdező kommentje:
köszi,hát akkor az én kb 13 cm-s kis tetkómért se fognak szólni remélhetőleg:D
2012. ápr. 3. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!