Nagyon viszket mindkét lábam, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Szombaton évzáró előtt leborotváltam a lábam, ahogy szoktam. Elmentem évzáróra, hazajöttem. Lefürödtem jó meleg vízben. Ahol leborotváltam a lábam, hirtelen piros csíkok jelentek meg és iszonyúan fájt. Azóta állandóan viszket mindkét lábam térdtől lefelé egészen a lábfejemig, ahol ugye korábban leborotváltam. Apró piros kiütések is vannak már rajta. Valaki kérem segítsen, már a falra mászok ettől a viszketéstől és akármivel kenem nem lesz jobb. Mindenki azt mondja, hogy majd elmúlik, oké, de ha éjjel álmomban megvakarom, mert akkor is annyira elviselhetetlen, akkor mégis hogyan? :\\\'( Valaki kérem segítsen.2009. jún. 16. 13:06
1/4 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, ha sietve használom a borotvát ez következik, mert felsértetted a felhám részt.
Viszont ha nagyon vészes és csak jópár napon belül múlik el, akkor legközelebb ne használd azt a terméket, amit most a lábadra kentél szőrtelenítéskor, mert valószínű, hogy allergiás vagy az egyik összetevőre... Nézd meg mik vannak benne, ill. mit ír az utmutató és olyan terméket használj, ami más összetevőket tartalmaz.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig soha semmi baj nem volt ezektől a termékektől... :( Mondjuk már lehet az a baj, hogy egyik után gyakorlatilag kenem a másikat, annyira iszonyú a viszketés.
2009. jún. 16. 13:17
3/4 anonim válasza:
Nem lehet ,hogy eletlen volt a borotva? Amugy ha egy kis koromvirag kremet keversz a testapolodba az megnyugtatna. Patikaba lehet kapni. Probald ki segiteni fog. Az talan meg jobb lenne ha a koromvirag kremet natur tenned ra.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Megpróbálom.
Ha még van valaki akinek van valamilyen tanácsa, csak nyugodtan, megköszönném.
2009. jún. 16. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!