Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a vezetékből az a kis drót...

Ha a vezetékből az a kis drót megszúr, vagy egy kis darab belemegy a kezembe, az tényleg nagyon mérgező?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 23:51
1 2
 11/15 McKangi válasza:
52%

Szerintem ha megbökött,sem törhetett bele kis darab,akár milyen réz vagy alu a drót,előbb szakítja fel a bőrődet,minthogy "beletörne".

Ha meg ráadásul frissen vágott a drót akkor még tetanusz sem kell,max ha "olyan" fertöző helyre dugtad,vagy mártottad bele előtte mint pld: egy pöcegödör.

Anno közel 20 éve lenyeltem egy ólom légpuska golyót,amit nem láttam kijönni az alvégen,igaz a vakbelem is meg van még,és még mindig itt vagyok.:)

2012. ápr. 6. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz attól, ha megkarcolt az MBCu vezeték.

Egy villanyszerelő.

2012. ápr. 7. 07:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. ápr. 7. 10:24
 14/15 Csutak_Balazs ***** válasza:
Nagybátyám motortekercselő, ebben élte le az életét. Valóban csak egyszer, de előfordult, hogy egy kis vékony vörösréz drót ( huzal) darabka beleszúródott a lábába. Későn vette észre, vagy elhanyagolta de tény, hogy majdnem belehalt. Önmagában egy szúrástól nem lesz semmi, de írom azoknak akik lepontoztak, hogy tudom miről írok. Igenis bennmaradhat és ebben az esetben rá kell figyelni !
2012. ápr. 10. 10:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm... na akkor mégis csak veszélyes lehet
2012. ápr. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!