Hogyan tudok inzulinhoz jutni Angliában? Életbevágóan fontos!
1 es típusú cukorbetegségem van, amit 1 hete diagnosztizáltak.
ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS, H SEGÍTSEN A VÁLASZÁVAL AKI TUD.
1 hónap múlva indulok külföldre, Angliába, nagyon hosszú időre, évekre.
-Hogyan fogok inzulinhoz jutni Angliában?
-Milyen papírokat kell intéznem itthon, hogy majd kint inzulinhoz és cukorbeteg ellátáshoz jussak?
-Mennyibe fog kerülni kint az inzulinom, a cukorbeteg ellátás?
Függ valamitől, hogy mennyibe fog kerülni az inzulin és az ellátás? Ha igen mitől? (munkahely szükséges e, lakcím)
Az egész folyamat érdekelne, minden információ. Mit, hol, hogyan kell intézni itthon és kint.
Fix munkára utazok ki, egy rokonom vállakozásába. Viszont bejelenteni csak 5 hét után fognak, bizonyos jogi indokok miatt... Szállásom is lesz, de mindenbizonyal 1-2 hétbe beletelik, mire megszerzem a lakhatási igazolást.
ezek nem tudom befolyásolnak e valamit.
MINDEN ÉRDEKEL EZZEL KAPCSOLATBAN. JÓ LENNE AZ ÁRAKAT IS TUDNI, AZ ELLÁTÁSRÓL, AZ INZULINRÓL
KÉREM SEGÍTSETEK.
És ha itthon beszerzel némi inzulin adagot?
Kérdezd meg a dokidat de én leginkább a nagykövetségen érdeklődnék a helyedben ott tuti információkat adnak.
Szerintem fent vannak a neten biztos van egy telefonszám és szívesen segítenek de azt ne említsd, hogy csak öt hét múlva jelentenek be mert arra ugranak.
Esetleg a doki talán tud felírni előre inzulint ezt tőle kell megkérdezni.
Miután az inzulinosok maguknak adják be így kiképezhet rá.
Addig ellehetsz amíg el nem intéződnek a dolgok kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!