Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 60%-os lettem, s rehabilitácio...

60%-os lettem, s rehabilitácios járadékra jelentkezzem, vagy fellebbezzek, s igy maradna a 41ezer rokkantnyugdij?

Figyelt kérdés
Vállalkozo vagyok, de én már nem tudok dolizni, csak a párom végzi a munkát.Papir szerint dolgozok, valoságban meg tudok. De muszáj megtartani a vállalkozást, mert 41ezerből nem lehet megélni. Mit tegyek? Járadék,vagy fellebbezés?Agyi infarktus 2éve,szivinfarktus,szivmütét fel éve volt.
2009. jún. 15. 18:37
 1/2 anonim válasza:
Én a rehabilitációs járadékot elfogadnám, mert azt 2-3 évre adják meg és 10 %-al több pénzt jelent mint az eddigi 67 % (gondolom eddig ennyit kaptál). Nyersz 2-3 izgalomtól mentes évet, mert addig biztos nem hívnak vissza, és ezután még mindig van esélyed megkapni véglegesre a "67 %-ot"...
2009. jún. 16. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma voltam a Nyugdijfolyositonál.Azt mondták,vagy maradok vállalkozo,vagy megyek járadékra.Választani kell.Nem adom be a vállalkozást,mert 71ezerböl nem tudnék kijönni.Csak a villanyszámlám 65ezer.De nem mindegy az sem,hogy ,mennyi járulékot kell majd fizetni.Miota vállalkozo vagyok,szinte egész évben csak adora dolgozok.Még szerencsére,én magam kis igényü vagyok..:/Miért nem lehet munkát vállalni,ha kevés a rokkantnyugdij???Már a hid alatt sem lenne helyem,ha nem dolizna párom helyettem..:(
2009. jún. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!