Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a lábam. Mit csináljak vele?

Fáj a lábam. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Reggeltől estig bakancsban vagyok mert katona vagyok. Ha 1 napig rajtam van és este leveszem akkor úgy fáj mintha vagy 2 hétig gyalogoltam volna, nyáron még rosszabb lesz a meleg miatt. Pár hete kezdődött, pedig ezt hordom már 1 éve. Mitől lehet?

30/F

2012. márc. 29. 21:33
 1/2 TrükkösBélabá válasza:
Nincs lúdtalpad vagy boka süllyedésed ? Haix vagy Tisza bakancs? A Tiszának semmi tartása nincs olyan mint egy fűzős gumicsizma. A Haix nem olyan rossz de soknak selejtes a talpa nyekereg járás közben mint a veszedelem.Szerintem kérj az eü-n egy vizsgálatos napot és menj el ortopédiai szakrendelésre.Megvizsgálnak és kiderül van-e valami probléma.Mondjuk bakancsba nem árt egy jó lúdtalpbetét amit a lábad formájára készítenek.
2012. márc. 30. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Haix. Egyébként nincs lúdtalpam meg semmi ilyesmi, már voltam orvosnál.
2012. márc. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!