Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szteroid erősíti a szőrt?

A szteroid erősíti a szőrt?

Figyelt kérdés

Egy betegség miatt pár hónapja szteroidos gyógyszert szedek (először Metypredet, most Medrolt), jó ideje napi 20 mg-ot. A szakorvos elmondta a mellékhatásokat, de azt nem, hogy hizlal is. Most háziorvos írta fel és az asszisztense azt mondta, ezzel vigyázzak, mert hizlal. Frankó, mert amúgy is duci vagyok és valóban az utóbbi időbe még híztam, mindenki mondja. Plusz mintha a szőrzetem is erősebb lenne.

Mit tegyek? :(

Most tornázok, csak ezzel meg a betegségemet hátráltatom, mert a lábam duzzanatára szedem, a torna meg terheli.

2012. márc. 29. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kvázi olyan mellékhatásokat okoz mint a Cushing-kór tünetei, így szőrösödés is előfordulhat, ami nem biztos, hogy jelentkezik. Viszont erős szer, úgyhogy valamilyen formában meglesz a hátulütője, de ne hagyd abba. Nem dobálóznak az orvosok szteroiddal csak úgy, ha kell hát kell.
2012. márc. 29. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem hagyhatom abba, csak parázok, mert egyébként is erős és dús a szőröm és nem akarom, ha még durvább legyen... Így is a 0-án van az önbecsülésem nőként.
2012. márc. 29. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Annyira erősíti, hogy azután, hogy a lábamra használtam, olyan sima lett mindkettő, mint a kisbaba popsija. Azóta arra gondoltam, hogy a borotválkozás helyett kellene használnom.
2012. márc. 29. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Te miről is beszélsz?
2012. márc. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!