Mézallergiás mit ehet, ami hasonló a mézhez?
Figyelt kérdés
Mivel mézallergiás vagyok,mézet nem ehetek,pedig szeretem (régebben nem voltam rá allergiás),és sokszor úgy ennék pl vajas-mézes kenyeret vagy innék mézes teát.Van olyan,ami állagban,ízben hasonló a mézhez,amivel helyettesíthetném?2012. márc. 28. 22:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem a : Juharszirupot eheted, de azért kérd ki az orvos véleményét.
2/7 anonim válasza:
Van olyan. Volt nálunk is a konyhában, valaki adta.
Mézet másolják le ízre és állagra, valamilyen szirupnak hívják, mézet nem látott, épp ezért olcsóbb is.
3/7 anonim válasza:
Na megnéztem, ez az: [link]
Vélhetően piacról szerezte az a valaki aki hozta, mert magyar nyelv nincs is az üvegén, csak angol meg akkor gondolom az román.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,megnéztem,bár nem értek belőle semmit,románul van az egész,meg ez így elég nehezen beszerezhető.
A juharszirupra már én is gondoltam,bár még sosem kóstoltam,nem tudom,milyen lehet.
2012. márc. 29. 11:45
5/7 anonim válasza:
Annak egyedi az íze, aminek köze nincs a mézhez. Én imádom.
Talán fellelhető benne egy kis dió íz.
Viszont iszonyatosan drága itthon. 200ml 1500-2000Ft.
Nyugatabbra viszont sokkal olcsóbb.
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint a juharszirupról "beszélsz"?
2012. márc. 29. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!