Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lábújjkörmöm mitől sárgás,...

A lábújjkörmöm mitől sárgás, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
ilyen sárgás nem tudom mért,
2009. jún. 15. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Gombás. Menj el dokihoz minél előbb, kezd el kezelni, ha eléri a körömházat, akkor sajnos már le kell szedni.
2009. jún. 15. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem is gombás.Mostanában elég gyakran reklámoznak valami stiftszerű csodaszert,amivel ha kezeled,megállítható/gyógyítható ez a fajta gomba.Sajnos nem emlékszem a nevére,de figyelem a tv-ét,és ha pont elkapom a reklámot,megírom. Egyébként: orvos:))
2009. jún. 15. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el bőrgyógyászhoz! Ha elhanyagolod, nagyon nagy baj lehet belőle, megvastagszik, nagyon ronda lesz, sosem hordhatsz szandált. És mindenkit megfertőzöl vele a családban! El kell kapni az elején. Régebben én is úgy tudtam, hogy leszedik, de annál rosszabb...évekig (!!!) kell kezelni gyógyszerrel, aminek csúnya mellékhatásai vannak. Most még meg lehet fogni talán krémmel, gombaölővel. Hidd el, nem éri meg halogatni!
2009. jún. 15. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jún. 15. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!