Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorpanasz: egy ideje...

Kapo1588 kérdése:

Gyomorpanasz: egy ideje szorulásom van, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
nagyon sok alkalommal kell menni és igen kevés adag jön sok szenvedés árán. mit tehetnék ellene? Kevés vízet ihatok? vagy több mozgás? tudom hogy vannnak rá gyógyszerek vettem is be de rá egy két napra újra visszajött a probléma:S KÖSZÖNM A SEGÍTSÉGET.

2012. márc. 28. 05:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok gyümölcs, rostok, akár tej, lekvár, rengeteg folyadék.. Tejjel vigyázz, mert van olyan, akit megfog.

Mályvatea. Piacokon, gyógynövénboltokban lehet kapni, ha megiszol lefekvés előtt egy bögrével, reggelre kipakol rendesen. Én mondjuk olyan reggel szoktam inni, amikor nem megyek sehová, mert egész nap wc-re járok. Ha pedig este iszom meg, akkor még éjszaka beindul nálam, ami szintén nem a legjobb. A gyógyszerekkel és a teával is óvatosan, a bél nagyon hamar hozzászokik, hogy nem kell dolgoznia... ha az étrendváltás, a sok folyadék és a mályvatea nem pakol ki, akkor javaslom az orvosi vizsgálatot.

2012. márc. 28. 06:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogyassz normális mennyiségű folyadékot, egyél normálisan. Ha jön akkor nincs szorulásod, ha meg nem akkor menj orvoshoz, ad ricinusolajat, vagy valamit ami lazít rajta. Házilag megoldhatod, hogy iszol savanyú káposzta levet...ne túl sokat, mert akkor meg beköltözhetsz a vécére.
2012. márc. 28. 06:29
 3/5 A kérdező kommentje:
jönni jön csak nem a normál adagba ami máskor egy alkalom volt most vagy 4-5 és erős erőlködések árán:S Arra gondoltam h lehet a mozgásszegény életmód miatt van ( egy éve kezdtem el dolgozni irodai munka) vagy nem tudom de nagyon kellemetlen:S
2012. márc. 28. 06:57
 4/5 anonim ***** válasza:
irodai munkát végzek én is s nincs ilyen bajom :)
2012. márc. 28. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A sport, mozgás is segíthet a dolgon, sokaknak nem okoz gondot a napi több óra ülőmunka (ilyesfélét legalábbis), másoknak igen. Lehet, te az utóbbiba tartozol
2012. márc. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!