Japánkristályt és kefírgombát szeretnék, Budapesti vagyok, kihez-mihez forduljak?
Most hallottam először Tőled erről. De itt találtam, remélem, segítettem :)
rengeteg mindenre jó. írnak mindenfélét, de alapvetően úgy tűnik nekem, hogy anyagcsere-immunológiai dolgokra jó.
én azért szedtem, hogy meghajtson kicsit, arra jó is volt. ezek a baktériumok nagyon egészségesek, és ha a beleidben rendet csinálnak, az mindenre kihat. a bőrre is (sok bőrporbléma bélproblémákra vezethető vissza). nyilván egy rákos állapotot, vagy az abból való felgyógyulást maximum támogatni tud, de szerintem próbáld ki, nem árt.
és ne menj napra!:) én sem teszem.
már túlvagy a sugárterápián is?
azt hittem, hogy az kötelező műtét után...
egyébként még a zöld teáról olvastam a terebess lexikonban, hogy a rengeteg jó hatása mellett megköti a szabad gyököket, és elég erős rákmegelőző hatása van. nyilván a kínaiak egy életen át isszák, de náluk állítólag nem ismerik a mellrákot. sokáig kell inni, minden nap. nem annyira borzasztó az íze, és jó a fogakra, az anyagcserére, a közérzetre is.
Kínában nem ismerik a mellrákot,de őszintén,melyik kínai nőnek van melle?
Az utolsó kommentek óta sok idő telt el.Mik a tapasztalataitok a gombával kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!